Gå vidare till innehåll

VinterRea! Fri Frakt & upp till 50% Rabatt

Öka din Beredskap inför den kalla vintern!

  R-värde för Liggunderlag

  R-värde för Liggunderlag

  Uppgradera din utomhusupplevelse med våra högpresterande liggunderlag!

  Vid äventyr i naturen är det avgörande att ha rätt utrustning för att få en bekväm och avkopplande sömn. Våra liggunderlag är skapade med omsorg och kvalitet för att ge dig den bästa möjliga nattsömnen under dina äventyr i det vilda.

  Ett viktigt begrepp när det gäller liggunderlag är R-värde. Men vad är R-värde egentligen? R-värdet mäter isoleringsförmågan hos ett liggunderlag och hjälper dig att avgöra hur väl det kommer att skydda dig mot kylan från marken. Ju högre R-värde, desto bättre isoleringsförmåga har liggunderlaget.

  Våra liggunderlag är konstruerade med en avancerad isoleringsteknik som ger dem ett högt R-värde. Detta innebär att du kan lita på att du kommer att vara varm och bekväm hela natten, även när temperaturen sjunker. Vår högkvalitativa isolering minskar värmeförlusten genom att effektivt reflektera och behålla din kroppsvärme.

  Oavsett om du är en erfaren friluftsentusiast eller en nybörjare på vandring, så kommer du att uppskatta fördelarna med våra liggunderlag. De är inte bara lätta och kompakta att bära med sig, utan de erbjuder också överlägsen komfort och stöd för en god natts sömn. Du kan njuta av en avkopplande vila och vakna upp utvilad och redo för nya äventyr.

  Våra liggunderlag är tillverkade av hållbara och slitstarka material, vilket gör dem perfekta för alla typer av terräng. De är också enkla att blåsa upp och packa ner, vilket sparar tid och energi när du är ute på fältet. Vi strävar efter att erbjuda produkter av högsta kvalitet, så du kan vara säker på att våra liggunderlag kommer att hålla länge och ge dig många minnesvärda nätter under stjärnorna.

  Så låt inte en obekväm sömn hindra dig från att njuta av dina äventyr utomhus. Investera i ett liggunderlag med högt R-värde från oss och upplev den perfekta balansen mellan komfort och isolering. Ge dig själv den bästa möjliga utrustningen och se till att varje ögonblick i naturen blir en upplevelse att minnas!


  Se våra liggunderlag här!

  Över 20,000 nöjda kunder
  Se produkter

  Alltid Fri Frakt
  Läs mer

  Betala smidigt med Klarna
  Läs mer